Shpallje

Valdete Idrizi ka treguar para simpantizatve të PDK’s emrat e kabinetit të drejtorave që do ti emron nëse ajo behet kryetare e Mitrovicës, raporton Prishtina-news.com

Gazeta “Prishtina-news” ka arrit të kontakton me Valdete Idrizin e cila në fillim ka refuzuar ti konfirmon emrat, por që pas insistimit të gazetares tonë, ajo ka konfirmuar emrat e shumicës së drejtorëve dhe nënkryetarit.

Valdete Idrizi ka tregu se ky ka me kanë kabineti i saj:

Nënkryetar: Mehdi Bala (ish drejtor I Urbanizmit në qeverinë e Avni Kastratit)
Drejtori Arsimit: Eset Ujkani
Drejtor I Urbanizmit: Rasim Veseli
Drejtori Emergjencave: Ismet Haxha
Drejtor I Infrastrukturës: Vesel Veseli
Drejtor I Financave: Avni Kastrati
Drejtor I Prokurorimit: Mehdi Haxha
Drejtor I Kulturës rinis e sportit: Sabit Sheremeti

Dhe nga dega e PDK-së në Mitrovicë nuk ka pasur ende ndonjë reagim ose demantim.