Hermes Nikaj, i njohur gjerësisht si “zogu i Tiranës”, nuk ndalet së surprizuari dhe së habituri me deklaratat e tij, Mëngjesin e sotshëm ai ka folur për heroin legjendar të shqiptarëve, Gjergj Kastriot Skënderbeun.

Teksa Dajana i përmendi një “legjendë urbane”, e cila thotë se heroi nuk ka qenë shumë i gjatë, rreth 1 metër e 60 centimetra, djaloshi shqiptar i pasoi me një deklaratë paksa hutuese.

Ai tha ndër të tjera se Skënderbeu s’ka ekzistuar kurrë dhe se është vetëm një legjendë.

Hermesi u shpreh:

“Skënderbeu s’ka ekzistuar kurrë. Ai është një legjendë. E kam parë në një dokumentar. Në varrin e tij janë gjetur kocka kafshësh”/lajmifundit/