Shpallje

Sezona e festave duhet të jetë një kohë dashurie dhe gëzimi, por shumë persona gjatë kësaj kohe mbesin “zemërthyer”, transmeton Klan Kosova.

Sipas një studimi të ri, moti i ngrohtë i cili ju shtyn që të keni një partner/e, shumicën e rasteve përfundon në dimër.

Rezultatet e studimit treguan se 71 për qind e grave dhe 56 për qind e meshkujve më përpara prishnin marrëdhënien me partnerin e tyre se sa t’i marrin në shtëpi për të takuar familjen e tyre në Krishtlindje.

“Gratë dhe burrat ndjehen njëjtë, me 78 për qind duke deklaruar se moti i ngrohtë i bën ata më shumë shoqëror dhe seksualisht aventurierë”, thotë Rosenfeld, i cili ofron këshilla në YouTube./klankosova/