Nëse ndieni nevojë për pozë të re seksi të zjarrtë që nuk do ta harroni lehtë, posaçërisht kur afshi ju kaplon, kuzhina apo trapezaria janë vendi më i përshtatshëm.

Është gjithmonë mirë që në seks gjërat t’i bëni me pak më shumë imagjinatë, transmeton Telegrafi.

Provojeni këtë pozë të fuqishme, të cilën mund ta praktikoni në vende të ndryshme, jashtë dhomës së gjumit.

Partnerja duhet të ulet në pultin e kuzhinës apo mbi tavolinë, ndërkaq partneri të qëndrojë i kthyer me fytyrë nga ajo. Këmbët e tij do të duhej të jenë të lakuara dhe të kenë një distancë të lehtë nga njëra tjetra.

Ajo do të duhej t’i vinte duart në supet e tij, ndërkaq ai me duart e veta t’ia kapë pjesën e poshtme të shpinës dhe vithet. Pastaj, partnerja lehtë ngre këmbën e djathtë dhe e mbështet në supin e tij, ndërkaq të majtën e vë në anën e djathtë.

Magjia e kësaj poze është që shumica e meshkujve nuk janë edhe aq fleskbilë dhe kur të shohin të dashurën e tyre në këtë pozitë, do ta adhurojnë si të jetë perëndeshë e vërtetë seksi.

Gjithashtu, partnerja do të mund të kënaqet me penetrim të thellë, ndërkaq do të mund edhe t’i kontrollojë lëvizjet e partnerit me shtrëngim të lehtë të duarve dhe të këmbëve.

k-euml-t-euml-poz-euml-seksi-n-euml-kuzhin-euml-euml-sht-euml-mir-euml-ta-provoni_hd

/fax.al/