Shpallje

Uron: Gazmend Freitag, Vjenë, 2017. Photo: Franz Morgenbesser

Urime 28 Nëntorin, Ditën e Flamurit dhe 105 vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë!

Amaneti i Skënderbeut për shqiptarët “vetëm të bashkuar jemi më të fortë”!222