Shpallje

Por Shkenda në fotografinë e fundit të postuara e tepron!

Shfaqet komplet e zhveshur teksa pozon e mbuluar vetëm me disa gjethe që mezi ia mbulojnë pjesët intime.

Ajo duket se nga qendra e saj e dobësimit e ka dobësuar dukshëm edhe veten sepse ajo në këto imazhe shfaqet shumë në formë.

Ndryshe Shkenda gjithmonë din të provokoj me pamjen e saj por edhe konsiderohet si person shumë i qeshur dhe e but./kosovarja/