Jeta e përditshme dhe rutinat shpesh marrin taksë në dhomën e gjumit, dhe që kjo mos të ndodh dhe juve mos tju ndodh, është koha për tu përballur me të vërtetën dhe ndërmerri hapat e duhur.

Fillimisht duhet të mësoni cili stil seksual ju karakterizon, ndërsa pastaj duhet të bëni diç që do tju sjellë deri në ndyshime.

Stil komplementar

Partnerët e joshin njëri-tjetrin, dhe secili është përgjegjës për seksualitetin e tyre personal, por të koordinuar si një ekip. Edhe njërit edhe tjetrii I është e lejuar të inicojnë apo refuzojnë seks. Secili partner është i lirë për shfaqjen e dëshirës, që mund të çoj[ në seks interesant apo të ndryshëm.

Avantazhi i stileve komplementare është se partnerët e ndajnë përvojën, dhe mungesa është se një seksi I tillë shpesh bëhet rutinë, ndërsa partnered gjithçka e marrin gati.

Stil tradicional

Çiftet e tilla janë të parashikueshëm dhe të qëndrueshëm. Ata duan paqe dhe dëshirojnë siguri dhe ndjenjë me vlerë. Dashnorët të cilët kanë tendencë stilin tradicional dine të jenë të shqetësuar në lidhje me seksin, por në mesin e tyre janë të qartë të vetëdijshëm për rolin e meshkullit dhe femrave.
Seksi në rrethana të tilla është zona e mashkullit, por gruaja është përgjegjëse për intimitet dhe emocione. Stili tradicional është i mirë sepse ai e di qartë rolin në këtë drejtim, por edhe në seks. Mungesë e ka intimitetin seksual të partnerëve të pabarartë.

Stili i shpërtërave binjak

Dashnorët kënaqen në shkëmbimin e përvojave dhe diskutimit të marrëdhënieve. Kalojnë shumë kohë së bashku, në mënyrë të qartë i shprehin ndjenjat dhe nevojat e partnerit, të vendosura para të vetave. Të dy partnerët ndihen të dashur dhe të dëshiruar, pa frikë apo gjykime. Mungesa është se ata janë shumë të frikësuar që mos e lëndojnë partnerin, dhe problemi shpesh di të bëhet kronik
Me bërjen e lëngshme të ngrohtë në shtëpi nxehni marrëdhëniet me partnerin
Stil me passion

Bëhet fjalë për çiftet të cilët marrëdhëniet janë të shënuara me emocione të forta, dramë dhe pasion intensiv. Marrëdhënie e tilla karakterizohet nga gjallëri të egra, aventurë, argëtim, ngacmim dhe hapje. Sigurisht bëhet fjalë për një stil që të merr frymën. Megjithatë, mungesa e saj është se ata janë dashnorë të prirur dhe të pasionuar për grindje, dhe lidhja është e paqëndrueshme./keshilla/

 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz