Shpallje

Gjumi është një nga aktivitetet më të rëndësishme për shëndetin tonë.

Por a e keni ditur se të fjeturit zhveshur ka shumë më shumë përfitime se të fjeturit me rroba.

Të fjeturit zhveshur ka disa përfitime të jashtëzakonshme, psikike dhe psikologjike.

Përfitimet e gjumit zhveshur.

  1. Përmirëson gjumin
  2. Parandalon bakteret
  3. Ndihmon në humbjen e peshës
  4. Ndihesh më energjik
  5. Heq dhimbjen
  6. Ndihmon procesin regjenerues të lëkurë. /keshilla/