Shpallje

Tashmë janë këto forma në modë.

Ajo është e njohur në rrjetet sociale për kërcimet e saj seksi.

Por mbi të gjitha, njerëzit po befasohen nga kofshët dhe të pasmet e saj.

Panda Supreme është një modele që po bëhet shumë shpejt e njohur në botën e modës.Format e saj nuk kanë të krahasuar me modelet e brishta.
/prishtinanews/