Shpallje

Ambienti i ngrohtë, gatimet e shijshme dhe çmimet e arsyeshme, i tillë do të jetë edhe ”Big Scoop-i” i ri.

Për ju që pëlqeni të shijoni gjëra të ëmbla dhe me shumë shije, ”Big Scoop” është vendi për të ndarë momentet më të bukura me familjen dhe shoqërinë tuaj.

Ejani dhe bashkojuni festës më të ëmbël tashme edhe me “Big Scoop 2” me lokacion te ri ne  Fushë Kosovë.

New

Hapja e dyqanit të ri "Big Scoop 2".#anotherPlace#newplace#crepes#waffles#milkshakes#cakes#fruit#fresh#sweet#FushëKosovë

Publié par Big Scoop sur mardi 5 décembre 2017

/gazetaora/