Shpallje

Policia e Kosovës në raportin e saj të rregullt 24-orësh, ka bërë të ditur se është arrestuar një i dyshuari i moshës së mitur, pasi që i njëjti kishte kanosur dhe sulmuar fizikisht nën e tij.

Në kumtesën e Policisë nuk raportohet për të lënduar dhe se me urdhër të prokurorit i dyshuari i mitur është dërguar në mbajtje./ Zarfi Info/

 • Ismet Hasani, Suedi

  z. Erald! O DREJTËSI, SA PADREJTËSI BËHEN NË EMRIN TËND!
  Çdo ditë e më tutje je duke më hy në qejf, se po rrahë tema të qëlluara, tamam po e vránë shejin. Të lumtë!
  Kur në Gjykatën Supreme bëhen këso padrejtësi, po atëherë ku të kërkojmë TË DREJTËN.
  Por shpresat nuk duhet humbur, ngase E VËRTETA DHE E DREJTA VONOJNË, POR NË FUND TRIUMFOJNË!
  Kur fitohet një betejtë e zorshme, fitorja të duket aq më e ëmbël! Kur t’i çelet dera e fitoreve, ato vijnë varg e varg, pa u ndalur!
  Të lumtë Erald!
  Tung!