Shpallje

Kur flitet për gjatësinë, jemi të gjithë paksa të ndjeshme. Dhe ndoshta shumë prej jush kanë gjetur si një zgjidhje këpucët me taka.

Por ka një zgjidhje pa shumë mundime. Pantallonat me fruda japin idenë e gjatësisë.

Ato mund t’i vishni me këpucë me takë të ulët ose me të sheshta dhe mund t’i kombinoni me bluze të ngushta.

Në këtë mënyrë do të ndiheni komode dhe me stil, pa shumë mundim. /albeu.com/