Shpallje

Janë te rij ne moshë dhe shumë te talentuar, kanë filluar te merren me humor duke hedhur videot qe ata xhirojnë ne ”youtube”.

Dy vëllezër shqiptar qe humorin e kane pasion, kane sfiduar veten drejt humorit së pari duke argëtuar veten dhe me pas edhe te tjerët.

Me video të ndryshme humoristike qe kanë publikuar ne kanalin e tyre ne ”youtube” vëllezërit janë mirëpritur mire nga publiku shqiptar.

”Video e fundit qe ata kane publikuar është një humor qe tregojnë për shqiptaret ne kafe, si veprojnë ata normalisht qe gjithçka është ne humor për ti argëtuar shikuesit” shprehen vëllezërit shqiptar për gazetaora.

Disa video te dy vëllezërve shqiptar mund ti ndiqni me poshtë :

/Florim A.Gashi – GazetaOra/