Shpallje

A e dini se njerëzit japonezë kanë zakonin e të pirit ujë menjëherë pasi zgjohen?!

Kjo është një traditë antike për të shëruar shumë sëmundje dhe që është bërë popullore në të gjithë botën në periudhën rreth Luftës së II Botërore pasi ubotua në gazetat japoneze.

Avantazhi i të pirit ujë në këtë mënyrë është riparë edhe nga shumë studime.

Është një trajtim që është provuar se jep rezultate twë shkëlqyer në luftën kundër shumë sëmundjeve serioze.

Disa nga problemet që ky trajtim me ujë mund të ndihmojë për t’i luftuar janë:

Dhimbja e kokës, dhimbjet e trupit, sistemi i zemrës, rrahjet e rritura të zemrës.

Epilepsia, yndyra në gjak, bronkiti, astma, tuberkulozi, meningjiti, sëmundja e veshkave dhe traktit urinar,të vjellat, gastriti, diarreja, hemorroidet, diabeti, kapsllëku,

Sëmundjet e syrit, sëmundjet e uterusit, çrregullimet menstruale, sëmundjet e veshit, hundës dhe fytit