Shpallje

Ka kohë që këngëtarja Anxhelina Hadërgjonaj nuk ka sjell ndonjë projekte të ri muzikor.

Por, Hadërgjonaj  prapë vazhdon të mbetet si njëra ndër artistet më të ndjekura në rrjetet sociale, në të cilat është mjaft aktive.

🗽🧡

A post shared by Anxhelina (@anxhelina) on

Se fundi Anxhelina ne instagram ka publikuar foto shumë  tërheqëse dhe elegante që shfaqin linjat e saj trupore!

Her attitude savage but her heart is gold 💛✨

A post shared by Anxhelina (@anxhelina) on

All white like my lies 🏳😋

A post shared by Anxhelina (@anxhelina) on

ThrowBackThursday 🙌🏽 Models around the world are SHAKING😜

A post shared by Anxhelina (@anxhelina) on

Felt cute in dis pic , might delete later 😜

A post shared by Anxhelina (@anxhelina) on

Big 🍎

A post shared by Anxhelina (@anxhelina) on

Bubbly

A post shared by Anxhelina (@anxhelina) on

One of the sexiest pictures in human history! 🙌🏽😜😛😝 U welcome @makeupbyariel @brendanforbes

A post shared by Anxhelina (@anxhelina) on

/gazetaora/