Shpallje

Odesa Memaci është vetëm katër vjeç, por është një ndër fashion blogeret e vogla më të njohura në rrjete sociale.

Ajo propozon stile të ndryshme moderne, që pëlqehen shumë nga ndjekësit e saj. Voglëushja tashmë është shndërruar në senzacion mode dhe shembull që ndiqet nga shumë nëna të cilat duan që fëmijët e tyre të jenë unik.


Ajo ka famë në Gjermani ku edhe jeton, por fotot e saj gjenden edhe në shumë faqe anë e kënd botës. Imazhi i voglëushes së admirueshme është i kërjuar gjithëandej.

Katër vjeçarja reklamon për brende të ndryshme dhe është formulë suksesi për shumë nga këto firma.

Fotot e saj që komplimentohen masovikisht, shpesh realizohen nga nëna e saj.

Këto janë llogaritë e modeles/blogeres së vogël Odesa Memaci në rrjete sociale:

Instagram @odesafashion1
Facebook Odesa Fashion
Twitter odesafashion1
Youtube Odesa Fashion1
Musical.ly odesafashion1
https://musical.ly/en-US/