Shpallje

Në një mbrëmje të bamirësisë për Spitalin e Fëmijëve të Los Anxhelesit ka marrë pjesë edhe Kim Kardashian.

Me një fustan të veçantë dhe një veshje super speciale, të hapur në pjesën e barkut, mbretëresha e pasur e “reality show”, ka nxjerrë në pak pjesën e saj më të “rëndësishme”, të pasmet gjigante.

Sa joshëse duket, e shini edhe në imazhet e mëposhtme.

/periskopi/