Shpallje

Ishte viti 2011 kur ato pozuan bashkë.

Diellza Kolgeci kishte pozuar me motrat Vjollca, Luanën dhe Marina, të cilat në këtë vit dukeshin krejt ndryshe, shkruan lajmi.net

Faktikisht ndryshim më të madh ka pësuar Luana për shkak të operacioneve plastike, në hundë, buzë dhe mollëza.

Bashkë me to, pozoi edhe Albana Osmani.

Image