Shpallje

Albiona Muçiqi gëzon një famë falë babait të saj, këngëtarit Nysret Muçiqi.

Albiona pëlqen fotografitë dhe bukur shpesh edhe ekspozohet në rrjetet sociale.

🖤

A post shared by 𝓐𝓵𝓫𝓲𝓸𝓷𝓪 𝓜𝓾ç𝓲𝓺𝓲 ツ (@bionamuqiqi) on

Ajo gëzon një bukuri natyrale, dhe ka super forma trupore.

🖤

A post shared by 𝓐𝓵𝓫𝓲𝓸𝓷𝓪 𝓜𝓾ç𝓲𝓺𝓲 ツ (@bionamuqiqi) on

You deserve the love you keep giving everyone else

A post shared by 𝓐𝓵𝓫𝓲𝓸𝓷𝓪 𝓜𝓾ç𝓲𝓺𝓲 ツ (@bionamuqiqi) on