Shpallje

Tre të parët janë të vjetër dhe të sëmurë. Ata janë lënë nga tufa në fillim me qëllim që të mos ngelin pas.

Pesë të tjerët janë më të fortët dhe më të mirët. Atyre iu është lënë detyrë të mbrojnë pjesën ballore të tufës në rast të ndonjë sulmi.

Grupi në qëndër është gjithmonë i mbrojtur nga çdo sulm.

Pesë të tjerët nga mbrapa janë nga më të fortët dhe më të mirët. Atyre iu është lënë detyrë të mbrojnë pjesën fundore të tufës në rast të ndonjë sulmi.

I fundit fare është LIDERI ! Ai sigurohet që asnjë nuk ngelet mbrapa. Ai mban tufën të bashkuar dhe në të njëjtën rrugë. Ai është gjithmonë i gatshëm të vrapojë në çdo drejtim për të mbrojtur dhe shërbyer si truprojë për të gjithë grupin.

Për të gjithë ata që duan të dinë se çfarë kuptimi ka të jesh LIDER!