Këtë e ka bërë modelja Rachel McCord e cila është shfaqur me trupin e saj të mrekullueshëm në plazhet e Los Angeles.

Fotot e saj janë me temë të nënadimreshes dhe ajo paraqitet shumë bukur.

Modelja ka edhe dy motra më të reja që janë AnnaLynne dhe Angel McCord. Ajo ka treguar edhe një paraqitje te nxeht të saj dhe këtë e ka bërë me një fotosesion për Krishlindje në Santa Monica të Kalifornisë.

Për më shumë shijojeni fotot.

/GazetaExpress/

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz