Përbërësit:

 • 600gr shlagë pluhur
 • 200gr sheqer pluhur
 • 800ml ujë të ftohët mineral
 • 300g keksa të bluar
 • 200-250g pemë (malina, drdhëza, fruta mali)
 • 100g çokollatë
 • Pak qumësht

Përgaditja:

 1. Shlagun dhe sheqerin e perzieni, gradualisht shtoni ujin mineral dhe e perzieni me mikser deri sa të forcohet
 2. Ndajeni në tri pjesë
 3. Në pjesën e parë shtoni keksat dhe përzieni
 4. Në pjesën e dytë shtoni pemët
 5. Në pjesën e tretë shtoni çokollatën e shkrier
 6. I renditni me radhë pjesën një dy dhe tre, pastaj e zbukuroni me çokollatë ose sipas dëshires
 7. Të ftohet disa orë