Shpallje

Horoskopi është kthyer në një nga ndikuesit më kryesor për sa i përket lidhjeve të dashurisë. Pothuajse shumica e njerëzve pasi krijojnë një lidhje me dikë gjëja e parë që e pyesin është se cilës shenjë të horoskopit i përkasin. Pasi yjet gjithmonë kanë një ndikim të madh në jetën tonë kështu që hidhini një sy këtyre çifteve të cilët nëse bëhen bashkë askush dhe asgjë nuk mund ti ndaj më kurrë.

Luani dhe Peshorja

Luani dhe Peshorja mund të konsiderohet si një çift i fuqishëm pasi siç të gjithë e dimë, Luani është një shenjë që gjithmonë dëshiron të jetë pushtues ndaj partneres por kur ai bashkohet me një Peshore vjen shumë ndryshe nga çdo lidhje tjetër. Ata i përkushtohen tërësisht Peshores duke i lënë në anën tjetër nevojat e tyre. Nga ana tjetër Peshorja që është gjysma e Luanit i fal atij gjithë dashurinë dhe përkushtimin që ai ka nevojë.

Virgjëresha dhe Ujori

Ky është një çift në të cilin Virgjëresha është ajo e cila i pushton plotësisht zemrën Ujorit. Virgjëresha njihet për taktikat e saj perfeksioniste dhe madje si një nga shenja që është më joshëse, kështu që me sharmin e saj e bënë për vete një Ujor dhe së bashku fillojnë një lidhje që zgjatë deri në pafundësi. Ujorët janë ëndërrimtar të vërtet ndërsa Virgjëreshat më me këmbë në tokë një gjë që i bënë ata të plotësojnë njëri-tjetrin. Ata do përjetojnë një dashuri që do u lë shenja të cilat nuk harrohen shumë lehtë./Bota.al