Shpallje

Afrona Dika cilësohet si një femër me bukuri mjaft të veçantë të cilën e pati fat këngëtari i shumë përfolur Blero, shkruan Kosovarja.

Çifti lirisht mund të thuhet, se janë ndër më të ndjekurit në estradën shqiptare, aq sa çdo lëvizje e tyre përbën lajm, por natyrisht provokimet ndaj syrit medial vijnë pikërisht nga të dyja e palët.

Kur jemi tek bukuria natyrale e Afronës, e tillë vazhdon të qëndrojë akoma, përveç një përmirësimi në dhëmbët e saj të cilin e ka bërë së fundi duke e bërë të buzëqeshë lirshëm.

Këtë nuk ngurron ta tregojë, përmes një fotoje të publikuar në Instagram, teksa keni rastin për herë të parë t’a shihni kaq të buzëqeshur.

Por, natyrisht e bukur dhe e thjeshtë si çdo herë tjetër.

/Kosovarja/