Egzonës i shpëton një detaj jo shumë i këndshëm në këtë fotografi

Shpallje

Ndonëse ajo shfaqet gjithmonë e grimosur e kuruar ne detaj, jo gjithçka duket ashtu se si shpesh na jep përshtypjen se Egzona ka një fytyrë aq të pastër dhe shkëlqyese, shkruan Kosovarja.

Nga kjo kuptojmë se bashkëshortja e Albatritit i ka filtruar fotografitë në shumicën e rasteve, pasi asnjëherë nuk kemi parë ndonjë detaj si kjo e kësaj fotografie të fundit.

Egzona përndryshe ka një sallon bukurie me saktësisht bën korrigjimin e vetullave, dhe së fundmi ajo zgjeroj biznesin e saj më një dyqan rrobash e shumicën këtyre rrobave ajo i promovon ne llogarinë e saj. Por si duket ku detaj i ka ikur zeshkanes së këndshme.

Fytyra e saj nuk duket siç jemi mësuar ta shohim në perfeksion.

/Kosovarja/