Shpallje

Një fëmër nga Gjilani, ka ndërruar jetë në QKUK, pasi ka bërë vetëvrasje duke pirë acid.

Policia njofton se një femër gjatë ditës së djeshme ka ndërruar jetë, pasi e njejta dyshohet se ka pi acid, transmeton Magazina.al

Vdekja e saj është cilësuar si “Vdekje e dyshimtë” dhe rasti është duke u hetuar.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz