Tre fustanat e Engjellushes që do t’iu lënë gojëhapur

Shpallje

Ky mund të quhet viti i depërtimit të Engjellusha Salihut, vajzës së Shyhrete Behlulit, e cila më në fund e gjeti vendin e saj në zemrat e publikut.

Mjaftoj pak folk që Engjellusha të bëhej e masës, ta njohin e ta kërkojnë shumë njerëz. Në depërtimin e saj ndikoj edhe emri i së ëmës dhe dora e saj, shkruan Kosovarja.

Këtë fundvit Engjellusha Salihu, e njohur tashë si Engji, vjen me këngë të reja në projektet festive të vitit të ri.

Siç e do skena, ajo po vjen e kuruar deri në detajet më të imëta, e rregulluar bukur e me fustana që duken mbresëlënës.

Këta janë tre fustanet më të bukur të saj.