Këngëtarja dhe modelja Morena Taraku nuk ka hezituar që të vazhdojë të tregojë linjat e saj të jashtëzakonshme trupore.

Morena, e cila shihet duke bërë shumë palestër dhe duke ngrënë në restorante luksoze, duket se tashmë po i korr rezultatet që ka dëshiruar.

Kështu edhe Morena ka shfrytëzuar rastin për t’ua thyer zemrën shumë meshkujve.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz