Shpeshherë të jesh i famshëm është shumë e vështirë, për shkak të presionit të vazhdueshëm të mediave dhe paparacëve, të cilët duket se nuk kuptojnë se edhe ata kanë nevojë për një intimitet, shkruan Indeksonline.

Situatat e turpshme rreth veshjeve janë një gjë e zakonshme, por kur bëhet fjalë për të famshëm, ato mund të jenë fatale.

Po, sepse ata e dinë se do të shfaqen në kamera dhe të gjithë të tjerët do ta shohin atë.

MatDaan sjellë disa nga skenarët më të turpshme të veshjeve që kanë përjetuar të famshëm./Indeksonline/

 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz