Shpallje

Procesi i renovimit të stadiumit të Prishtinës po vazhdon.

Përkundër vonesave të mëdha, ky stadium dita-ditës po ndryshon pamje dhe po bëhet gati për ndeshjet e mëdha ndërkombëtare të Përfaqësueses së Kosovës, FC Prishtinë apo edhe të klubeve tjera kosovare, raporton “Zëri”.

Shpresohet që punimet të kryhen deri në muajin mars, ndërsa tani kur jemi në muajin dhjetor, stadiumi ka nis të marrë pamje të kënaqshme.

Natyrisht, mbeten edhe shumë punë tjera për t’u bërë. /Zëri/

Image

Image

Image

Image