Viktima e radhës nga lufta në Siri është një sportist shqiptar nga Shkupi.

Ai quhet Adem Kamberi, i cili ka qenë boksier në klubin sportiv ‘Shkupi’.

Lajmin për vdekjen e tij e ka dhënë në rrjetet sociale trajneri i klubit, Naser Haruni.

Me vrasjen e fundit, shkon në 40 numri i shqiptarëve të vrarë në frontet e luftës në Siri dhe Irak gjatë këtyre viteve.©LAPSI.al

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz