Shpallje

Parashikimi Astrologjik dt 16 dhe 17 Dhjetor, nga astrologjia Meri Shehu.

Shume planetë në Shigjetar do bëjnë lidhje të gëzueshme me Uranin në Dash. Do jetë në lulëzim cilësia e zjarrit që ka të beje me krijimin dhe talentet.
Shigjetari është shenja që hap horizonte të reja.
Është liria e shprehjes së mendimit, ndjenjave dhe frymëzimit.
Me Uranin do kemi shpirti progresiv me dashuri për përparim dhe zhvillim të lirë të ideve. Është momenti për ndryshime, përmbysje dhe një .., kthesë të papritur të fatit…

Dashi me dashuri për udhëtime, njohje të reja dhe zhvillim, mjafton të heqin dorë nga egoizmi dhe ambicia e tepruar.

Demi do përmirësojë kushtet e një bashkëjetese apo bashkëpunimi ku fitimi do jetë reciprok.

Binjaket do kenë hapje të reja dhe ndryshime apo rinovime në të gjitha llojet e marrëdhënieve pothuajse.

Gaforrja do tentojë të gjejë distancën e udhëtimeve apo të largpamësisë, por gjithmonë në bashkëpunim me një njeri të shenjës së zjarrit sidomos Shigjetar.

Luani do argëtojë dhe do krijojë gjera vërtet të mrekullueshme. Dashuria do bëhet burim frymëzimi.

Virgjëresha do ketë një kthesë të rëndësishme të fatit në çështje familjar, politike apo bashkëpunime me njerëz të rëndësishëm.

Peshorja do jetë në lëvizje e kontakte të vazhdueshme ku çdo informacion i ri do jetë në favor të planeve dhe qëllimeve të saj.

Akrepi do jetë në kërkim të rrugëve të reja dhe të zhvillimit në heshtje ekonomike e personale ku fati ju sjell surpriza dhe ndryshime shume optimale.

Shigjetari me shumë planetë në shenjen e vet do bëjë ndryshime thelbësore në jetën personale, të cilat do i hapin rrugë të reja dhe horizonte.

Bricjapi do jetë i hapur në mbylljen e vet ku gjithçka do zhvillohet brenda një rrethi të ngushtë njerëzish apo interesash.

Ujori do ketë miq, mbështetje dhe aleanca të cilat do jenë një faktor i rëndësishëm në arritjen e qëllimeve. Dashuria dhe shoqëria do shkojnë bashkë.

Peshqit do marrin lajme të reja në lidhje me punën, por edhe do kenë një njohje të re në jetën personale që përmbys gjithçka për të cilën kanë vuajtur dhe janë kushtëzuar deri tani./DardaniaPost.com