Po kalojnë tash e muaj dhe Senadi dhe familja e tij janë në gjendje të rëndë shëndetësore dhe ekonomike, familja Bislimi 4-Anëtareshe me Senadin i cili pas vdekjes së nënës ka mbetur jetim dhe është në gjendje te rëndë shëndetësore dhe foshnja 4 muajshe e kesaj familje..

Gjendja në të cilen janë duke jetuar është e rëndë dhe jo e banueshme e sidomos gjatë këtij ftofti të dimrit..

Ata të cilat kanë mundësi për të kontribuar kontaktoni në nr (Viber) +377 45 295 156

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz