Shpallje

Faton Zeqiri është i pasionuar pas futbollit, i riu nga Komuna Vitisë ka gjetur veten tek ”Fc Radivojci ”.

Një lojtar shumë luftarak si Fatoni, din mire të luaj në çfarë do pozite mbrojtëse duke kontrolluar topin shumë mirë.

Ne një loje futbolli, Fatoni është tejet i përkushtuar fal aftësive qe ka, dhe padyshim loja qe ai bën është për tu habitur, ndërsa nga ana fizike e ushtrimeve Fatoni shprehet se e ka te lehtë për tu adaptuar me to, por qe duhet shumë punë , dhe vullnet.

Se ku do ta sjell e ardhmja Fatonin, mbetet te shihet./gazetaora/