Shpallje

Gazetari Kontrovers Zoran Bozinovski godet perseri strukturat e LSDM-së dhe Njeriun e shumë përfolur për ministër të shêndetësisë ditët e fundit. Ai para pak minutash shperndau një foto në rrjetin social Facebook ku shihet qartë se si njeriu i propozuar nga LSDM për ministër të shëndetësisë qëndron gatitu prapa kamerace në njërën prej pres konferencave të ministrit të atëhershëm të shëndetësisë Nikolla Todorov.

Ai mes tjerash në mbishkrimin e fotos e quajti atë

1Foto a 1 mijë fjalë (One photo, thousend words)

Ja dhe postimi i tij i plotë në rrjetin social Facebook: