Shpallje

Genta Ismajli është ndër këngëtaret e pakta e cila është mjaft energjike në skenën muzikore.

Me atraktivitetin dhe pozitivitetin që sjell shpeshherë ka bërë që të pëlqehet nga publiku shqiptarë, shkruan Gazeta Blic.

Nganjëherë edhe lëvizjet e shumta e të tepërta kanë rezultuar që këngëtarja Ismajli të dalë nga kontrolli e madje edhe të rrëzohet disa herë.

Në videon e mëposhtme ju sjellim momentin ku këngëtarja rrëzohet në një nga koncertet e saj.