Sasa Hoda, ka arritur t’i fitojë votat e mjaftueshme që të ketë ulësen e saj në kuvendin komunal Gjakovë.

Hoda është nga radhët e LDK’së.

Në rrjetin social Instagram Sasa është shumë aktive ku edhe publikon fotografi të shumta dhe që merr komente shumë nga ndjekësit e saj.

Së fundmi ajo ka publikuar një fotografi ku ka të veshur një fustan me ngjyrë roze të hapur, por se çka merr vëmendje më së shumti janë këmbet e saja ku që gati sa nuk zbuloi më shumë se ç’duhet, shkruan Gazeta Blic.

Kujtojmë që Sasa Hoda ishte bashkëpunëtore e Malokut në televizionin First Channel.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz