Shpallje

Guillermo Amor ka bërë të ditur se përfaqësuesit e klubit kanë biseduar me prindërit dhe motrën e Griezmann për një transfer të mundshëm. Në Atletico e shohin këtë si shkelje e rëndë e rregullave.

Përse Atletico ka vendosur t’i drejtohet FIFA-s për këtë qështje.

Atletico Madrid dënon Barcelonën për kontakte të përsëritura me Griezmann dhe të afërmit e tij. Griezmann ka një kontratë me Atleticon për periudhë të gjatë. Veprime të tilla mund të shkaktojnë probleme në premierë ka bërë të ditur Atletico.

Barcelona tashmë ka pasur probleme me FIFA-n lidhur me shkeljet e të drejtave për transferimin e lojtarëve të rinj.