Shpallje

Pa koment!

Jemi në prag te festave të fundvitit dhe të gjitha qytetet kanë filluar të zbukurohen.

Por ne ketë fotografi qe shihni nga sheshi i Skenderjait bredhi duket ndryshe, me një pëlhurë të mbuluar qe e bën te duket shumë keq.

Qytetaret e Skenderajt janë te befesaur më ketë bredh, si duket as atyre spo i pëlqen.