Shpallje

Janë nuset më të përfolura më të komentuar në çdo detaj, jeta e tyre tashmë është në fokus të medies rozë, shkruan Kosovarja.

Dy nuset e estradës kanë shumë të përbashkëta, janë rejat e dy këngëtareve shumë të dashura. Pas dasmave madhështore ato u bënë edhe nënë.

Që të dy nuset bëjnë një jetë të lumtur, përkrahë bashkëshortëve dhe familjarëve shumë të dashur. Bëjnë jetë luksi, udhëtime, dhurata dhe pushime të shpeshta.

Egzona muaj më parë hapi një dyqan fustanesh edhe pse kishe në pronësi dhe një sallon estetik.

Ndërsa nuk shkoj shumë kohë dhe Learta paralajmëronte se diçka e re po vjen së shpejti dhe askush nuk e mendoj se ajo po përgatitej për një dyqan.

Dhe dyqanin e quajti ne emrin e djalit dhe mban vello dhe fustane të ndryshme dasmash. Egzona dhe Learta janë mike shumë të mira, por shtohet pyetja a po i bëjnë rivalitet njëra tjetrës me këtë punë. Dhe ‘lufta’ vazhdon të nuset e estradës.