David Huggins 74 vjeç nga New Jersey pretendon se ka humbur virgjërinë me jashtëtokësorët kur ishte 17 vjeç.

“Kam qenë duke shetitur në mal dhe e kam takuar një grua që ishte ulur nën pemë. Ajo u ngrit dhe filloi të ecte drejt meje. Papritmas fillova të shqetësohesha dhe i hoqa pantollonat sa më shpejt që kam mundur. Jam shtrirë në tokë dhe ajo më shikoj, pastaj përjetova orgazmë të dhimbshme”

Huggins nuk e ka të qartë, përse këto qenie e kanë zgjedhur atë, por tregon se ka jetuar një jetë normale derisa nuk kanë filluar t’i lajmërohen kujtime të çuditshme.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz