Shpallje

Gjatë kohës së luftës së fundit në Kosovë, të gjithë qytetarët kanë përjetuar tmerre të ndryshme, shkruan “Zeri.info”.

Mirëpo, një video e cila është duke qarkulluar kohëve të fundit nëpër rrjete sociale është duke tronditur opinionin publik.

Më saktë, Elbasani nga fshati Gllanasellë e Drenasit, i cili në atë kohë ishte vetëm 13-vjeçar rrëfen tmerrin që përjetoi nga masakra në të cilën u vra edhe babi i tij dhe shtatë burra të tjerë, shkruan “Zeri.info”.

Ai tregon se si për ditë të tëra kishte qëndruar pa ngrënë e pa pirë në mes të trupave të vdekur dhe nuk kishte guxuar që të lëvizte.

Për më shumë, shikojeni videon. 

Rrëfimi i këtij djali do të prekë zemrën e çdo Shqiptari!Elbasani trembëdhjetë vjeçar nga fshati Gllanasellë e Drenasit mbijetojë nga masakra ku u vra babai i tij dhe shtatë burra të tjerë, duke qëndruar mes trupave të vdekur.Shpërndaje!

Publié par Adem Jashari – Heroi ynë sur dimanche 17 décembre 2017