Egzon Perdeda me emrin artistik ”Zon” ka lindur dhe jeton në Zvicër por me origjinë shqiptare.

Zon së fundi ka bashkëpunuar me Label-in ”Blackfish Entermedia” duke sjellë edhe një projekt te ri qe po pëlqehet nga publiku, me titull ”Senorita”, shkruan gazetaora.

Zon më parë ka punuar edhe me ”Onrecords”, projektet”I njejt” dhe ”Pa fund” cilësohen si projektet me të suksesshme të artistit./gazetaora/

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz