Foto: apple.com

Apple ka pranuar se një pjesë e madhe e përdoruesve kanë vërejtur ngadalësim të paisjeve të tyre pas përdorimit 1 vjeçar, edhe nëse nuk keni shkarkuar aplikacione apo e keni përdorur paisjen shumë pak.

Ankesa të ngjajshme keni dëgjuar nga të tjerët, ose keni lexuar në internet. Fjala është për një realitet që Apple e ka bërë me qellim.

Apple ka deklaurar se gjithmonë ka përdorur këtë metodë për të parandaluar prishjen e paisjes. Me dobësim të procesorit rritet jetëgjatësia e batërisë dhe me këtë veprim zgjatet jetëgjatësia e paisjes./GazetaOra.com

 

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz