Shpallje

Dardan Gashi është aktor i talentuar, i cili ka luajtur në disa shfaqje, projekte të ndryshme artistike, e gjithashtu ka qenë pjesë e disa spoteve publicitare, shkruan “Kosovarja”.

 

Si aktor është i shkëlqyer dhe ia del suksesshëm në çfo paraqitje, për ç’arsye është edhe mjaftë i angazhuar.

Dardani, u bë mjaftë popullor falë karakterit të Hamdisë në serialin “Çka ka shpija”, rol ky që e bëri akoma më të famshëm për një audiencë dukshëm më të madhe në numër

Dardani edhe jetën familjare e ka krejt në rregull, e duket i lumtur pranë të shoqes dhe fëmijëve. Bashkëshortja e tij është fetare e devotshme dhe duket mjaftë bukur./Kosovarja/