Shpallje

Sërish mungon Kylie.

Kardashianët kanë publikuar fotografinë e tyre të Krishtlindjeve, por as në të nuk shihet Kylie Jenner.

Kjo është jashtëzakonisht e çuditshme pasi fotografia përmban të gjithë klanin Kardashian-Jenner, duke përfshirë Kim, Khloe, Kourtney, Kris dhe nëna e saj Mary Ho Houghton madje edhe Kendall Jenner.

Poashtu edhe fëmijët e Kourtney janë në fotografi, edhe pse djali i saj i vogël mungon. Edhe fëmijët e Kim, North dhe Saint janë në foto, por Kanye West jo.

Edhe pse Rob Kardashian nuk shihet, vajza e saj Dream, po./gazetaobserver.com