Shpallje

Ka arritur të krahasohet me Kim Kardashian shkak i linjave të saj perfekte trupore.

Anastasia Kvitko, gjatë vitit 2017 ka qenë njëra ndër femrat më të komentuara në botën e shoubizit të huaj.

Duke qenë shumë aktive në rrjete sociale, rusja super seksi ka ‘dridhur’ një rrjet të tërë me pothuajse të gjitha fotografitë që ka postuar por dhjetë prej tyre kanë qenë kulmi.

Madje me to dëshmohet se Kim ka mbetur nën hije dhe këtë mund ta vlerësoni edhe vetë pasi t’i shihni këto fotografi: