Shpallje

Ema Ismaili, duket se nuk i ka punët aspak mirë me lëkurën e saj sidomos në pjesën e fytyrës.

Ajo është në prag të martesës, këtë e kemi kuptuar përmes postimeve në rrjetet sociale të motrave të saj, Adelinës dhe Zanfinës, muaj më parë që e bënë publike këtë lajm, shkruan “Kosovarja”.

E ndoshta hormonet e Emës, motrës bukuroshe të këngëtareve tona të lartë cekura, ia kanë ndryshuar pak fytyrën.

Ajo sot shfaqet me plotë puçrra në fytyrë!

Por, jo, kjo është vetëm një tretman, ngase Ema e ka lëkurën në nivel të mirë. Por, ndoshta bukuroshja ka vendos që ta bëjë këtë tretman të lëkurës së fytyrës që të duket akoma më e mirë lëkura e saj.