Shpallje

Modelja e njohur nga Shqipëria, shumë shpejt do të sjellë një fotosesion të ri.

Dorina Gegiçi duket e zhveshur, dhe njëkohësisht ka provokuar ndjekësit e saj.

Vlen të përmendim faktin se Gegiçi është njëra ndër modelet më të kërkuara shqiptare.

work

A post shared by Dorina Gegiçi (@dorinagegici) on

🌊

A post shared by Dorina Gegiçi (@dorinagegici) on

Mondaying.

A post shared by Dorina Gegiçi (@dorinagegici) on