Shpallje

Një shqiponje ,simbole dhe mbishkrimi me emrin ”Illyrian”  janë bër tatuazh e një personi, fotografit e te cilit po qarkullojnë në rrjetet sociale.

Historia a duhet të ruajtur më tatuazhe apo me vepra siç e ruan gjithë bota….

Jo te gjithë kemi mendimet e njëjta,

Gazetaora ju sjell fotografitë tatuazhet interesante të bëra në kokë të këtij x personi.